Witam kolegów i koleżanki. Mam ochotę podszkolić swoje kwalifikacje związane z trenowaniem ludzi na siłowni. W branży pracuje już od kilku lat. Jakiś czas temu robiłem kurs instruktorki i mam uprawnienia trenera personalnego. Natomiast od ostatniego szkolenia minęło już wiele czasu i spostrzegłem u siebie luki w wykształceniu. Lubię to co robię i chciałbym to robić na najwyższym poziomie. Tak, więc szukam profesjonalnego kursu instruktorskiego, który jest przygotowany przez sprawdzonych specjalistów. Czy możecie coś mi polecić?
podobne tematy:
Szukam profesjonalnego kursu instruktorskiego prowadzonego przez wykwalifikowanego trenera
-
-
Poszukuje interesującego szkolenia instruktorskiego prowadzonego przez właściwego trenera
Cześć, bardzo interesujące kursy oferuje placówka ECS ze stolicy. Posiadają profesjonalną kadrę instruktorów, która odnosi sukcesy na arenie międzynarodowej. Przykładowi instruktorzy, którzy prowadzą tam kursy instruktorskie
- ich nazwiska robią spore wrażenie i są rozpoznawalne na arenie Polskiej. Tu masz link do ich domeny: http://kursyecs.edu.pl/kursy-instruktorskie - na pewno znajdziesz coś dla siebie. Kursy są prowadzone w każdym z większych miast. Oczywiście najwięcej znajdziesz ich w Warszawie. Ja doradzam zapisać się na kurs prowadzony przez Roberta Piotrkowicza - sam odbyłem takie szkolenie instruktorskie i jestem bardzo zadowolony.